Köpvillkor

Life-Check Sweden AB

KÖPVILLKOR

Vid köp på Internet och via telefon gäller distans och hemförsäljningslagen. Därför har du som konsument rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Förutsättningen är att du inte förbrukat varan eller att tjänsten har utförts.

Life-Check Sweden AB, nedan kallad vi, börjar behandla beställningen direkt efter bokning.  Köpet anses genomfört då vi bekräftat bokning. Läs mer i detalj under ångerrätt nedan. Därför anses varor och tjänster förbrukade i samband med bekräftelse av bokning. Vi är dock måna om våra kunder och vårt anseende därför försöker vi i så stor mån som möjligt hjälpa våra kunder boka om eller ändra sin tidigare bokning. Det som är avgörande för om vi kan erbjuda ombokningar är vilka tidsramar som finns. Vid kort varsel kan ombokningar vara svåra.

ORDERERKÄNNANDE

Så snart du lagt din order får du en bekräftelse till den e-postadress du angav vid beställningen. Där får du information om din order. Vi rekommenderar att du sparar din orderbekräftelse för att underlätta hantering vid kontakt med kundtjänst. Skulle du inte få din orderbekräftelse vill vi gärna att du kontaktar oss, så skickar vi den på nytt! Kolla först om mejlet ligger i papperskorgen.

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT

Utbildning och hälsoscreening och övriga TJÄNSTER SÅ SOM coachning, samtal samt liknande tjänster.

Beställningen av hälsotester och andra tjänster, är bindande. Avtal anses träffat när bekräftelse utfärdas av Life-Check Sweden AB. Genom att göra en beställning samtycker beställaren till att vi påbörjar behandling av beställning under den ångerfrist som gäller för konsumenter enligt lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Beställarens samtycke till att vi påbörjar behandling av beställning under pågående ångerfrist innebär att ångerrätt enligt nämnda lag inte föreligger.

LITTERATUR, MATRPODUKTER OCH TEKNISK UTRUSTNIG

Vid köp av enskilda kistor, urnor eller andra lagervaror gäller ordinarie ångerrätt enligt distansavtalslagen (14 dagar). Köparen står dock för returkostnaden. Vid köp av varor såsom litteratur, matprodukter och teknisk utrustning gäller villkor angivna ovan.

Vid försäljning av produkter och utbildningar

Vid köp av produkter gäller ordinarie ångerrätt enligt distansavtalslagen (14 dagar). Påbörjade utbildningar kan inte ångras efter första utbildningstillfället.

PRIVAT POLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

LEVERANSER

Våra varor och tjänster levereras personligt om inte vi kommer överens om något annat. Beställningar av enstaka varor såsom litteratur, matprodukter och teknisk utrustning skickas vanligtvis med posten.

ÅTERBETALNING

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.