VÅR OMTANKE OM DIN HÄLSA

För din trygghet så använder LifeCheck endast de bästa hälsotestföretagen i världen, bl.a. Synlab och Unilabs. Detta för att garantera dig som klient att alltid få tillgång till de senaste och bästa testmetoderna.

Vi på LifeCheck anser att Sverige är duktiga på akutsjukvård. Dock ser vi en utvecklingspotential. Vår uppfattning är att inom den offentliga vården finns ännu inget starkt fokus på tidig upptäckt, utan de koncentrerar sig på att hjälpa först när sjukdomen har blommat ut.
Vi på LifeCheck skannar efter grundorsaken till obalanser i ett tidigt skede. De faktorer som på sikt kan göra dig sjuk, kan vi upptäcka och stoppa redan nu. I offentlig sjukvård använder de sig av skolmedicinska referensvärden. Dessa värden tittar även vi på, men vi kontrollerar även mycket djupare och bredare för att hitta varje individs optimala värden.
Vi tittar även ur ett näringsmedicinskt perspektiv, så du får konkreta förslag i din åtgärdsplan. Till exempel får du veta vad du själv kan göra med kosten för att förbättra dina eventuella obalanser.
Vi hjälper även de människor som upplever sig ha kroniska tillstånd, till exempel allergier, utmattningstillstånd och diabetes.

TRÄFFA TEAMET

Therese Eivergård

Therese Eijvergård

VD och Grundare

Utbildad Beteendevetare, Hälsa- och livsstilsterapeut, Kostrådgivare, Professionell tränare samt ACC-coach. 15 års erfarenhet som Föreläsare inom chef- och ledarskap, personlig effektivitet och kommunikation.

Henrik Häggqvist

Henrik Häggqvist

Styrelseledamot

15 års erfarenhet av finansbranschen. Driver idag eget fastighetsbolag och har ett 10-tal styrelseuppdrag förutom LifeCheck.

Ida Thalén

Ida Thalén

Styrelseledamot

15 års erfarenhet inom fastighetsbranschen med erfarenhet av både mäkleri och förvaltning.

Janni

Janni Jensen

Ekonomi

Utbildad ekonom med flera års erfarenhet
av eget företagande inom olika branscher.

Yamuna Nalluri

Yamuna Nalluri

Legitimerad läkare inom allmänmedicin och funktionsmedicin