FÖRELÄSNINGAR

Vinnande vanor

I föreläsningen “Vinnande vanor” kommer två av landets experter på hållbar hälsa ge er inspiration, kunskap och verktyg att komma igång med de små vinnande vanorna som gör stor skillnad i upplevd energi och hälsa.
Ni bjuds på en resa inifrån och ut, lär känna livshjulet, får kunskap om tarmens betydelse för välbefinnandet, får tipsen som sänker trösklar och ger motivation och inspiration att våga pröva. Du får upptäcka vad du mår bra av och vad som tar av din energi – och du får förståelse för vad du vinner på att göra dessa hållbara förändringar.

 Jag kan verkligen rekommendera LifeChecks föreläsningar. Therese kunde anpassa innehållet efter målgruppen och gav oss konkreta verktyg för att skapa vinnande vanor för en hållbar hälsa. Hennes inspirerande budskap och personlighet blev mycket uppskattad.

Ann-Sofi Sjöström

Ann-Sofi Sjöström

NORDIC FINANCE

Mitt bästa beslut och tillgång någonsin är att ha fått göra eran livscheck att få veta hur kroppen på riktigt mår inuti och få en åtgärdsplan för vad jag själv kan göra för att skapa en hållbar hälsa och ett starkt immunförsvar.
Jag trodde att min hälsa var på topp. Men testerna visade att min insida inte mådde så bra som jag trodde, därför är jag oerhört glad över att göra denna omställning. Utan din pepp på vägen hade jag inte klarat det! Jag är så glad för att jag träffat dig Therese, du betyder så mycket för mig.❤️

Isabelle Tingvall

Isabelle Tingvall

SÄLJARE, BAUER MEDIA

Therese är mycket kunnig och professionell. Som klient känner man sig omhändertagen och trygg. Hon är lyhörd och ser varje persons potential. Hon besitter en enorm kunskap vad gäller mental och fysisk hälsa. Att anlita  Therese har förändrat mitt liv. Jag är så tacksam över vad LifeCheck och Therese gjort för mig. 

Carolina Thingvall 

Carolina Thingvall 

EKONOMICHEF


Utan Therese hjälp hade mitt liv sett väldigt annorlunda ut. På fyra månader har vi inte bara hittat problemet, utan även fått in vanor, kost och även många andra moment som jag använder i vardagen. Innan jag fick hjälp av Therese var jag i risigt skick, men idag mår jag så mycket bättre. Det är som natt och dag. Om man behöver någon som alltid finns där för en och lägger sitt fulla fokus på en, så är Therese den perfekta människan. Hon går verkligen in med 110% och gör allt hon kan för att se till att det ska gå framåt.
Utan Therese hade jag definitivt inte mått så bra som jag gör idag. Hon bär med sig och bidrar med en positiv energi, som smittar av sig på vem som helst. Vem skulle inte må bättre av det?

Liam Lester

Liam Lester

SÄLJARE

Lifecheck var för mig en ögonöppnare för holistisk syn på hälsa. Genom professionell rådgivning som följdes upp av omfattande provtagning, som jag aldrig tidigare genomgått, så fick jag insikt i hur jag behövde utveckla mitt matintag och finjustera vissa bitar i mitt sätt att ta hand om både kropp och knopp. Vi mänskliga individer utgör onekligen ett system där varje liten bit spelar roll för hur vi i slutänden mår. Jag har aldrig mått så som när jag omsätter kunskaperna från Lifecheck. Det har för mig varit ovärdeligt.  

Björn Mark

Björn Mark

BUSINESS DEVELOPER